10 september 2015

wat ligt er op mijn keukentafel? - what's on my kitchentable?


 
Ja wat ligt er op mijn tafel...... ?
Het heerlijke boekje Tendre Crochet van Tournicote. Het boekje stond al lang op mijn verlanglijstje en het is een aanrader! ik bestelde het in het Frans, maar het is ook in het Engels beschikbaar .Er staan onder andere schattige poppetjes en uiltjes in, en een schattig peertje.....en daar ben ik alvast aan begonnnen. De maakster van dit boekje; Sandrine Deveze, heeft ook een heerlijk blog om eens op rond te snuffelen: klik hier!Veel plezier!

==========================================

Yes what is on my table today....?
The lovely crochetbook Tendre Crochet by Tournicote. The book has been on my waitinglist for a long time now, and I am happy it's mine now! I ordered a French copy, but it is also available in English. In it are the cutest dolls, owls and much more... I started on a cute little pear. The maker of all these cuties, Sandrine Deveze, has got a lovely blog too, go check her blog out:click here! Have fun!

3 opmerkingen:

Dinah zei

Schattig dit peertje. Ik zag bij Inhaken ook al z'n leuke peer en dacht dat je die aan het h aken was. Dit boekje ken ik niet.. in het Frans oei,,, dat lijkt me nog niet zo heel erg gemakkelijk...

Lieve groet,dinah

Myriam W. zei

Wat zien de knuffeltjes er schattig uit! Jaja, alweer een haakboekje voor op m'n verlanglijstje. :)

Margaret zei

Er staan zoveel leuke dingen in het boekje. Jij kunt nog even lekker door met haken.

Groetjes, Margaret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...